-
Αρχική > Αθλητικά > Α’ ΕΠΣ Καστοριάς : Μίλησαν οι έδρες

Α’ ΕΠΣ Καστοριάς : Μίλησαν οι έδρες

Τα αρκετά γκολ (29) και η επικράτηση των γηπεδούχων με τους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας να συνεχίζουν τις νικηφόρες εμφανίσεις τους, παραμένοντας αήττητοι στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεχώρισαν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος GIVOVA Hellas, της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο Ηρακλής Πολυκάρπης ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη επιβλήθηκε με σκορ 4-1 του Κάστορα, διατηρώντας το απόλυτο εντός έδρας, σε ένα ματς που για 10η φορά στην ιστορία των ομάδων, επιβεβαιώθηκε η αντιπάθειά τους σε ισόπαλο αποτέλεσμα (έχουν από 5 νίκες έκαστος).

Ωραίο θέαμα και πολύ καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Βογατσικού, όπου η τοπική Ομόνοια επικράτησε με το καθαρό σκορ 2-0 του αήττητου μέχρι σήμερα, Νταηλάκη, παραμένοντας και αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την τριάδα του ρετιρέ συμπληρώνει ο ΜΑ Καλλιθέας, μετά τη νίκη του επί της αήττητης μέχρι σήμερα εκτός έδρας Δόξας Κορησού με σκορ 4-1. Έτσι, με  την ψυχολογία στα ύψη, Ομόνοια Βογατσικού και Καλλιθέα αναμετρώνται το ερχόμενο Σάββατο, στο μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής, ενώ ο Ηρακλής φιλοξενείται στα Γραμμοχώρια.

Καταιγιστικός ο Παναργειακός και με όπλο την  ισχυρή παράδοση (8η νίκη σε ισάριθμα ματς) ξέσπασε στην ΑΕ Βιτσίου (8-0), σημειώνοντας την πρώτη νίκη εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, όπως επίσης το πρώτο τρίποντο εντός έδρας πανηγύρισε και ο Γράμμος Μαυροχωρίου που επιβλήθηκε εύκολα των Γραμμοχωρίων με σκορ 4-1, υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη ήττα εκτός έδρας.

Μετά από 8 χρόνια, η Πεντάβρυσος κατάφερε και απέδρασε με το τρίποντο από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 1-3, σημειώνοντας την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα της, ενώ αντίθετα, οι μαυραετοί για ένα ακόμη ματς, δεν κατάφεραν να χαρούν το τρίποντο σε ματς εντός έδρας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Top
Enable Notifications OK No thanks