-
Αρχική > Αθλητικά > Έσπασε η γκίνια για τον ΠΑΣ Λεύκης (φωτογραφίες)

Έσπασε η γκίνια για τον ΠΑΣ Λεύκης (φωτογραφίες)

Χαμόγελα στον ΠΑΣ Λεύκης μετά την εκτός έδρας νίκη

Η ομάδα του ΠΑΣ Λεύκης έδειχνε συγκροτημένη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο Χιλιόδενδρο κόντρα στον Κεραυνό και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ανέβαζε στροφές σταδιακά. Έτσι, ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από ωραίο συνδυασμό και πλασέ του Τσακλίδη Αποστόλη στο μισό του α΄ημιχρόνου, ενώ μερικά λεπτά αργότερα και ενώ η πίεση συνεχιζόταν ο Τάσος Σαναλίδης έκανε τα τέρματα 2 με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το β΄ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο, και σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Τσακλίδης πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον «κρέμασε» με ένα αριστοτεχνικό πλασέ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και γράφοντας το 0-3!

Στην συνέχεια, η ομάδα του Κεραυνού πίεσε για να πετύχει το γκολ της τιμής, πράγμα που το κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα μετά από μια διπλή ευκαιρία, αρχικά με την εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή που αποκρούστηκε εντυπωσιακά και «έγλυψε» το δοκάρι, και στην συνέχεια με εκπληκτικό σουτ-πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Παρά το γκολ που δεχθήκαμε στο 90′ (ύστερα από αναίτιο φάουλ της άμυνας μας στο ξεκίνημα της φάσης), προπονητής και διοίκηση έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες και με ανεβασμένη την ψυχολογία πορευόμαστε όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Top
Enable Notifications OK No thanks