-
Αρχική > Απόψεις > ΙΚΑ Καστοριάς :Αχτίδα αισιοδοξίας και εξυπηρέτησης από τους δημόσιους υπαλλήλους(Δώρα Κωτσοπούλου) 

ΙΚΑ Καστοριάς :Αχτίδα αισιοδοξίας και εξυπηρέτησης από τους δημόσιους υπαλλήλους(Δώρα Κωτσοπούλου) 

Μια αισιόδοξη εμπειρία από το Ελληνικό Δημόσιο

Συνήθως έχουμε μάθει να παραπονιόμαστε και να καταγγέλλουμε τις υπηρεσίες του ελληνικού δημοσίου και κυρίως τους δημόσιους υπάλληλους, τόσο για την ανάγωγη συμπεριφορά όσο και τις αυξημένες αποδοχές σε σχέση με την δουλειά που παράγουν. Και αν αυτός τείνει να είναι ο κανόνας, οφείλουμε να δίνουμε λόγο και έμφαση στις εξαιρέσεις του με τη ελπίδα κάποτε να αντιστραφούν οι ρόλοι και να δηλώνουμε οι περισσότεροι ευχαριστημένοι από την εργασία και την αποδοτικότητα των δημοσίων λειτουργών.
Έτσι λοιπόν, θέλω προσωπικά να καταθέσω την σημερινή μου εμπειρία, μετά την επίσκεψη μου στο τοπικό ΙΚΑ Καστοριάς. Υπάλληλοι με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο τους και διαρκής ευγένεια στην ομιλία.
Γνώστες του αντικειμένου τους και ικανοί να προτείνουν εναλλακτικές. Καθαροί χώροι και άριστη εξυπηρέτηση από μια δημόσια υπηρεσία που έχουν ακουστεί ουκ ολίγα για αυτήν και τους υπαλλήλους τους.
Εύγε λοιπόν σε όλα τα κορίτσια στο ΙΚΑ που είχα την χαρά σήμερα να απευθυνθώ και ελπίζω τέτοιες εμπειρίες να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στην δημόσια μας διοίκηση σε όλα τα επίπεδα.
Top
Enable Notifications OK No thanks