-
Αρχική > Τοπικά νέα > Θωμάς Μόσχος :Στις εργασίες των συντονιστικών επιτροπών του ΜεΡΑ25 στην Θεσσαλονίκη(φωτογραφίες )

Θωμάς Μόσχος :Στις εργασίες των συντονιστικών επιτροπών του ΜεΡΑ25 στην Θεσσαλονίκη(φωτογραφίες )

Στην συνάντηση των συντονιστικών επιτροπών του ΜεΡΑ25 βρέθηκε και η ΠΣΕ(προσωρινή συντονιστική επιτροπή) Καστοριάς, με τον κ. Μόσχο Θωμά να εκπροσωπεί τον νομό μας, με την ιδιότητα του ως υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής της ΠΣΕ Καστοριάς.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση ήταν κατά κύριο λόγο οργανωτικά, αφού επόμενος στόχος είναι η προετοιμασία των προσυνεδριακών συναντήσεων και εκδηλώσεων έτσι ώστε να ετοιμαστούν οι οργανώσεις για το συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2020, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε και ο γραμματέας του κόμματος Γιάννης Βαρουφακης.

Στις δηλώσεις του, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, ο κ. Μόσχος Θωμάς απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Καστοριανούς που επιθυμούν την πραγματική αλλαγή του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα και την αντικατάσταση του παλιού σάπιου συστήματος με ένα νέο προοδευτικό και δημοκρατικό κίνημα του 21ου αιώνα να πλαισιώσουν την οργάνωση της Καστοριάς.

Αυτό που πραγματικά αναζητεί ο τόπος είναι να εμπλουτιστούν οι πολιτικές θέσεις και πρακτικές με νέες και ρεαλιστικές προτάσεις  και όχι μια στείρα κριτική και άγονη επανάληψη παλαιότερων κομματικών δοξασιών και ευχολογίων. «Ειδικά στην Καστοριά που ρημάζει στο έλεος τραγικών εθνικών και τοπικών πολιτικών επιλογών, η ανάγκη για φρέσκες ιδέες και υλοποιήσιμες προτάσεις αποτελούν άμεση ανάγκη, και ο ΜεΡΑ25 βρίσκεται εδώ για να συνομιλήσει και να προωθήσει τέτοιου είδους λύσεις», συμπλήρωσε ο κ. Μόσχος.

Δώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks