-
Αρχική > Αθλητικά > Τέλος και ο Θεόδωρος Ποντίκης από τη «Νέα Καστοριά»

Τέλος και ο Θεόδωρος Ποντίκης από τη «Νέα Καστοριά»

Την ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, όταν έρθει η ώρα, θα την παραδώσουμε σε «αρρώστους» σαν εμάς!

Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Κο Θεόδωρο Ποντίκη, έπειτα από επιθυμία του τελευταίου. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα τις 2 εβδομάδες περίπου της παρουσίας του στον πάγκο της και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην από εδώ και πέρα πορεία του. Ο Κος Ποντίκης, αποχωρεί οικονομικά πλήρως τακτοποιημένος για το σύντομο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας.

Τις προπονήσεις της ομάδας θα διευθύνει προσωρινά – και μέχρι νεωτέρας – ο Κος Τοπαλίδης Χάρης, αρχής γενομένης από την σημερινή προπόνηση στις 17:30 μ.μ και η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Ποριάς. Τον ευχαριστούμε, που μαζί με την αγαπημένη του Αστραπή Μεσοποταμίας, επιθυμεί να βοηθήσει και την κοινή μας και μεγάλη αγάπη του, την ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Τονίζουμε για πολλοστή φορά, μέχρι να γίνει κατανοητό και από τον τελευταίο φίλο της ομάδας, ότι κυρίαρχο μέλημα μας, ήταν η επαναδραστηριοποίηση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, και η συνεχής παρουσία της, στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού. Περιβαλλουμε με πλήρη εμπιστοσύνη τα παιδιά που φοράνε την ιστορική μας φανέλα, και χαιρόμαστε όταν τα βλέπουμε να μοχθούν και να προσπαθούν, ανεξαρτήτως αγωνιστικού αποτελέσματος τη φετινή χρονιά. Τα ευχαριστούμε για πολλοστή φορά.

Πρωταρχικό συστατικό για εμάς, είναι να συνεχίσουμε να είμαστε η αγαπημένη οικογένεια και τα αποτελέσματα μπορούν προς το παρόν να περιμένουν. Στην οικογένεια αυτή, δεν κρατάμε και δεν θα κρατήσουμε ποτέ με το ζόρι κανέναν. Γιατί μέλη της είναι και θα είναι όσοι ασπάζονται το η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Από τον πρόεδρο μέχρι τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή μας. Γιατί η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι πάνω από οποιοδήποτε πρόσωπο. Και ξανάρθε για να μείνει και να μην ξαναφύγει ποτέ.

Την αρχή την κάναμε εμείς. Μη έχοντας τίποτα. Από το μηδέν. Με το υστέρημά του απλού φίλαθλου που αγαπάει την ομάδα. Όταν οι βάσεις θα είναι στερεές, θα ηγηθούν του συλλόγου, άνθρωποι δυνατότεροι από εμάς. Και αυτό θα γίνει. Με εμάς πιο πίσω ή και καθόλου.Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Οι ζυμώσεις γίνονται. Και θα καρποφορήσουν. Την ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, όταν έρθει η ώρα, θα την παραδώσουμε σε «αρρώστους» σαν εμάς. Και θα χαιρόμαστε που θα τη βλέπουμε να προοδεύει.

Τέλος, όσοι ονειρεύονται να γίνουν ποδοσφαιρικά «ΚΑΣΤΟΡΙΑ «στη θέση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τους προτείνουμε να αλλάξουν πλευρό ή/και μαξιλάρι…Οσο πόλεμο και να μας κάνουν, όσους ποδοσφαιριστές και να ενεργοποιούν για ένα ματς, όσα παπαγαλάκια και να ξαμολούν στο ίντερνετ για να ειρωνεύονται και να πετούν λάσπη, η ΚΑΣΤΟΡΙΑ επανήλθε και θα μείνει. Έχουν γνώση πλέον οι φύλακες….

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks