-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Κώττας Παναγιώτης:Απάντηση στο δελτίο τύπου της Κυριακίδου,αλλά και στις αποκαλύψεις κ. Κασαπίδη για ΦΑ

Κώττας Παναγιώτης:Απάντηση στο δελτίο τύπου της Κυριακίδου,αλλά και στις αποκαλύψεις κ. Κασαπίδη για ΦΑ

Προσπαθεί να παραπλανήσει με επικοινωνιακά τεχνάσματα τους πολίτες, ψάχνοντας εξιλαστήρια θύματα για επίρριψη ευθυνών που αναλογούν στον ίδιο

Με έκπληξη μου διαβάζω δελτία τύπου και απαντήσεις που επιβεβαιώνουν όσα υποστηρίζω στο πρόσφατο ενημερωτικό υπόμνημα μου με τίτλο, «Όλη η αλήθεια για το Φυσικό αέριο» από τον ίδιο τον περιφερειάρχη, αλλά και από την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας που εκλέγεται στην Καστοριά.

Προς ενίσχυση των λεγόμενων μου, καταθέτω τον πρόσφατο σχεδιασμό του ΔΕΣΦΑ (Ιούλιος 2019) για έναρξη των εργασιών που προγραμματίζονταν για την Ποριά στο τέλος του 2019.

Καταθέτω επίσης τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη (βίντεο παρακάτω) σχετικά με την πρόθεση του να ξεκινήσουν τα δίκτυα ΦΑ από τον Περδίκκα (τα οποία βρίσκονται στο σημείο 0) και της Ποριάς (για Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Γρεβενά τα οποία είναι σχεδιασμένα, χρηματοδοτημένα και προγραμματισμένα) ταυτόχρονα με μετάθεση του χρονικού ορίζοντα του έργου κατά 2 χρόνια.
Σχεδιασμός ο οποίος άλλαξε, κατά τον κύριο Κασαπίδη, λόγω της απολιγνιτοποίησης και των προβλημάτων με τις τηλεθερμάνσεις των ενεργειακών δήμων.
Παρ’ όλα αυτά μέσα στον πανικό του, προσπαθεί να παραπλανήσει με επικοινωνιακά τεχνάσματα τους πολίτες, ψάχνοντας εξιλαστήρια θύματα για επίρριψη ευθυνών που αναλογούν στον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση.
Όλα αυτά βέβαια θα επιβεβαιωθούν και στη συνεδρίαση του ΠΣ με την παρουσία στελεχών της ΔΕΔΑ και του ΔΕΣΦΑ, αλλά και των δημάρχων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Γρεβενών.
για να δούμε ποιος έχει ή δεν έχει»τσίπα» τελικά.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Καστοριάς και των Γρεβενών, καθώς και οι πολίτες των δύο ΠΕ θα μείνουμε απλοί παρατηρητές;

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Καστοριάς και των Γρεβενών, καθώς και οι πολίτες των δύο ΠΕ θα μείνουμε απλοί παρατηρητές;

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks