-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά :Επιτέλους βγαίνουμε από την αφάνεια(Δώρα Κωτσοπούλου)

Καστοριά :Επιτέλους βγαίνουμε από την αφάνεια(Δώρα Κωτσοπούλου)

Μόνο ευχάριστα συναισθήματα ικανοποίησης και ευφορίας εκφράζονται από όλες τις πλευρές μετά την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Καστοριά, που σηματοδότησε και την έναρξη του θεματικού πάρκου “Μαγική Λιμνοπολιτεία”.

Κατά γενική ομολογία, τόσο η οργάνωση από πλευράς του Δήμου Καστοριάς, όσο και η προσέλευση του κόσμου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και επιβεβαίωσε ακόμα και το πιο υπερ-αισιόδοξο σενάριο, αποδεικνύοντας ότι οι καστοριανοί είναι εδώ και θέλουν να βγουν από την αφάνεια, να γυρίσουν σελίδα και να κάνουν μια νέα και δυναμική αρχή!

Ο συνδυασμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ομόνοια, της “Μαγικής Λιμνοπολιτείας” και της μεγάλης συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη σηματοδοτούν σίγουρα μια νότα ελπίδας και εορταστικής αισιοδοξίας, που είναι στο χέρι μας να την κρατήσουμε και να την μεγεθυνθούμε ενόψει των εορτών που έρχονται και την έλευση του νέου έτους.

Σημαντικό στοιχείο σε αυτήν την επιτυχημένη έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων αποτελεί η από κοινού συνεργασία πολλών και διαφόρων ατόμων και φορέων.

Δεν είναι καθόλου τυχαία δε η ανάρτηση του προέδρου της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής και πρώην Αντιδημάρχου κ. Λάζαρου Ζήση για την ικανοποίηση που ένιωθε, όχι απλά για την ανταπόκριση του κόσμου στην συναυλία, αλλά και για την επιτυχία όλου του εγχειρήματος που πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει από τον ίδιο και συνεργάτες του στην προηγούμενη δημοτική αρχή.

Έχοντας λοιπόν αυτή την θετική συνέχεια σαν οδηγό και την στράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου, η Καστοριά μας μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες γιορτές και ακόμα καλύτερες ημέρες!

Καλές γιορτές σε όλους!

Top
Enable Notifications OK No thanks