μία κούπα χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη Μία κουταλιά της σούπας αλεύρι τα διαλύω και τα αφήνουμε 15 λεπτά να φουσκώσουν μετά κοσκινίζω 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις πρόσθετο 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι και ένα ποτηράκι του καφέ του Ελληνικού ηλιέλαιο το κάνω ζύμη πρέπει να είναι πάρα πολύ μαλακιά στο χώρισα σε 9 μπαλάκια και το άφησα σε λαδωμένο μπολάκι για μία ώρα διπλασιάστηκαν και μετά σε λαδωμένο πάγκο άνοιξα μικρό στρογγυλό πιτάκι και έβαλα μία μπάλα από τυρί φέτα ανακατεμένη με αυγό το έκλεισα και μετά το άνοιξα πάλι πλακέ ε με τη βέργα τηγάνισα σε ελάχιστο ηλιέλαιο σε τηγάνι αντικολλητικό όμως επειδή τα ανοίγω σε λαδωμένο πάγκο όποιος θέλει μπορεί να τα ψήσει με λαδόκολλα και στο φούρν
ο