-
Αρχική > Τοπικά νέα > Βούλιαξε από κόσμο τις γιορτές η Καστοριά 

Βούλιαξε από κόσμο τις γιορτές η Καστοριά 

      Σύμφωνα με τις προβλέψεις κύλησε το γιορτινό τετραήμερο των Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς στην Καστοριά αλλά και τα δημοφιλή χωριά όλου του Νομού.

Δώρα Κωτσοπούλου

Δηλαδή, με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών οι οποίοι γέμισαν τα καταλύματα τόσο στην πόλη όσο και στο Άργος Ορεστικό  αλλά και στην ευρύτερη περιοχή ενώ αρκετούς επισκέπτες δέχθηκαν επίσης τα γραφικά χωριά  του Νεστορίου .
Ειδικά δε στην Καστοριά  οι πολλοί τουρίστες είχαν την ευκαιρία να δουν ποικίλες δράσεις και εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος και τοπικοί φορείς.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι ξενοδόχοι του Νομού  Καστοριάς αφού οι πληρότητες τις ημέρες των Χριστουγέννων στα καταλύματα ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και ήταν οι υψηλότερες της τελευταίας πενταετίας. Οι επισκέπτες στην Καστοριά κατέκλυσαν πλατείες της πόλης αλλά και την Παραλίμνιο χωρίς να αγνοήσουν την Μαυριώτισα και την σπηλιά του Δράκου. Πέρα από την περιήγηση, δοκίμασαν παραδοσιακές γεύσεις στα εστιατόρια και τις ταβέρνες της πόλης κι έκαναν μικρές εξορμήσεις στη γύρω περιοχή.
Μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Καστοριάς και Άργους Ορεστικού  και άλλους φορείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καστοριανοί και οι επισκέπτες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks