-
Αρχική > kastoria365 > Νίκη Τοπαλούδη στο νοσοκομείο : «Λύγισε» η μητέρα της – «Θα τους σκοτώσω αν δεν μπουν ισόβια» (video)

Νίκη Τοπαλούδη στο νοσοκομείο : «Λύγισε» η μητέρα της – «Θα τους σκοτώσω αν δεν μπουν ισόβια» (video)

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη.

 

 

Πατέρας Τοπαλούδη: Με ποτάμια στα μάτια προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πράγματα της

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, του οποίου η κατάθεση ήταν εμφανώς φορτισμένη και περιγραφική για το πώς έζησε τον χαμό του παιδιού του: «Από την Πέμπτη, το βράδυ μας είχαν ζώσει φίδια. Μετά από λίγη ώρα μας πήραν τηλέφωνο από το Α.Τ στο Διδυμότειχο. Μου έδειξαν τη φωτογραφία με τατουάζ στο πόδι της. Πήγαμε στη Ρόδο. Στις 30 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε πως ήταν η Ελένη. Εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Εγώ δεν μπόρεσα να πάω στο νεκροτομείο. Πήγε ο αδελφός μου. Έφυγε κόσμος κάτω από πόδια μας.

»Το πιο συγκλονιστικό ήταν όταν πήγαμε στο σπίτι του παιδιού μας. Το πλυντήριο ήταν αναμμένο. Είχε αφήσει ένα μισοφαγωμένο μήλο στο ψυγείο και μισή τσίχλα. Θα γύριζε το παιδί μας δεν είχε κανονίσει κάτι! Με ποτάμια στα μάτια προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα πράγματα της» ανέφερε επίσης ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Μία ακόμα συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν μεταφέραμε το φέρετρο της με το αεροπλάνο περιέγραψε ο ΓΤοπαλούδης, προσθέτοντας πως σκεφτόταν να «ανέβει ο κυβερνήτης πιο ψηλά μήπως και το σώμα της συναντήσει τη ψυχή της και ξαναζωντανέψει».

Μητέρα Τοπαλούδη: Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή ούτε καρδιά έχουν, είναι γεννημένα τέρατα

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία υποβασταζόμενη από το σύζυγο της τόνισε πως το παιδί της ήταν καλό, φιλότιμο, είχα αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ήταν της προσφοράς.

Σε αντίθεση με τους δύο κατηγορούμενους για τους οποίους είπε «Αυτά τα κοπρόσκυλα! Τα καρκινώματα… Αυτά τι απολογία θα δώσουν! Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή ούτε καρδιά έχουν, είναι γεννημένα τέρατα!»

Η μητέρα της ΕλΤοπαλούδη ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δύο κατηγορουμένους. Στο τέλος της κατάθεσής της κινήθηκε προς την πλευρά των δύο κατηγορουμένων, φωνάζοντας να δει τα πρόσωπα των δύο κατηγορουμένων. «Θέλω να δω τις φάτσες τους το δικαιούμαι. Δις ισόβια, δεν θα δουν το φως του ήλιου για να δικαιωθώ. Θα τους σκοτώσω εγώ αν δεν τους βάλουν ισόβια. Εγώ θα την κάνω τη δουλειά».

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δολοφονία Τοπαλούδη: Η Μάγδα Φύσσα στο πλευρό της μητέρας της (video)

 

Top
Enable Notifications OK No thanks