-
Αρχική > Παραπολιτικά > facebook : Προσοχή  στην παγίδα των πάμφθηνων προϊόντων 

facebook : Προσοχή  στην παγίδα των πάμφθηνων προϊόντων 

Μεγάλη προσοχή γιατί έχει γεμίσει το facebook με διαφημίσεις πάμφθηνων πολυτελών προιόντων που είναι το άκρον άωτον της απατεωνιάς.
Οι πονηροί πηγαίνουν και στήνουν νομότυπες επιχειρήσεις σε χώρες ανεκτικές στις μουσαφέζικες συναλλαγές, κλέβουν το διαφημιστικό υλικό κανονικών προιόντων και εταιριών και το λανσάρουν σαν δικό τους στο ένα 100 της κανονικής τιμής.

Αυτοκίνητο πχ 10.000 ευρώ εμφανίζονται να το πουλάνε για ένα 500ρικο. Φυσικά και όλοι οι αφελείς ενδιαφέρονται κάνουν παραγγελία και μετά από 40-60 μέρες έρχεται στο ταχυδομείο τους ένα πακέτο με -ας πούμε- σοκοφρέτες. Κανονικά σημασμένο με κανονικό τιμολόγιο.
Τρελαίνονται προσπαθούν να επικοινωνήσουν κι άμα τελικά βρούνε άκρη τους απαντούν από την άλλη πλευρά ότι έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία. Στείλτε μας πίσω το εμπόρευμα και θα το αντικαταστήσουμε. Η συναλλαγή κρατά κανα δυο τρείς μήνες ακόμα και στο τέλος παίρνουν ένα πακέτο με άλλο χρωμα σοκοφρέτες. Μέχρι που στο τέλος το παίρνουν απόφαση και τα παρατούν χάνοντας τα λεφτά τους.
Προσοχή στην παγίδα.

Λεωνιδας  ΕΚΙΝΤΖΟΓΛΟΥ

Top
Enable Notifications OK No thanks