-
Αρχική > Απόψεις > Kαστοριά: Στοπ στην ανεργία και στη φυγή των νέων : Ναι στην ανάπτυξη(ΤουΔώραΘέτη )

Kαστοριά: Στοπ στην ανεργία και στη φυγή των νέων : Ναι στην ανάπτυξη(ΤουΔώραΘέτη )

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας πολλά και γνωστά: από το νερό που πίνουμε και ανησυχούμε μέχρι την ανεργία και την κοινωνική πρόνοια.. Όλα ξεκινούν από την δουλειά, και οι τοπικές αρχές στην σημερινή εποχή καλούνται να ανταποκριθούν σε ένα δίπολο ιδιαίτερα απαιτητικό: την συμβολή τους στην δημιουργία θέσεων εργασίας και την ικανοποίηση της ποιότητας ζωής.

Οι πρόσφατες εκλογές ανέδειξαν νέες διοικήσεις σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν λοιπόν οι τιμονιέρηδες και είναι φρέσκοι. Έχουν στο νου τους την πορεία, αφού χάρη σ’ αυτήν και το πρόγραμμα τους έπεισαν τον κόσμο και εκλέχθηκαν.

Μένει τώρα να ακολουθήσουμε την ρότα τους, την ρότα μας. Και αν κάπου δούμε ότι δεν βγαίνει ή παρεκκλίνουμε, με θάρρος και αυτογνωσία να επανέλθουμε στον δρόμο μας

Εν κατακλείδι όπως και να έχει, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις που να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες και τα δικαιώματα  των κατοίκων της περιοχής μας και  ειδικά σε μια περίοδο που βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις  με την ανεργία να έχει ξεπεράσει  το 50% και τον μεγάλο αριθμό  νέων  που  φεύγει  από την πόλη μας η οποία θυμίζει ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες πόλη φάντασμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks