-
Αρχική > Παραπολιτικά > Άνοιξε πέτραααα για να μπωωωωω…

Άνοιξε πέτραααα για να μπωωωωω…

Πάει έσβησε η πιο επιβλητική φωνή της Ελλάδας στο ευρωκοινοβούλιο. Μετά από δυο εξαιρετικά επιτυχημένες θητείες ο Θοδωρής Ζαγοράκης πήγε πάγκο αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στις γραμμές των φιλελευθέρων.

Ηδη την ώρα που μιλάμε πολλές συμπατριώτισσες του Λυδιώτισσες κατέβηκαν μαυροφορεμένες και τσεμπερωμένες στην παραλία της Καβάλας και πιάσανε κάτι μοιρολόγια που ραγίζουνε τις καρδιές των βορειολλαδιτών και των μπαοκτζήδων. «Ανοιξε πέτραααα για να μπωωωωω…»

Η ελπίδα όλων βέβαια είναι να το ξανασκεφθεί το παλικάρι, μιας κι η αρχική απειλή του ήταν απλώς ότι θα φύγει από την ΝΔ κι ουχί ολοκληρωτικά από το ευρωκοινοβούλιο, όπου παίρνει τρεις κι εξήντα.

Δείχνει εντελώς αποφασισμένος να παραμείνει εκεί και να αντιμετωπίζει τις δυσβάσταχτες συνθήκες διαβίωσης των Βρυξελλών προκειμένου να μην αφήσει μόνον του τον έτερο Καπαδόκκη -και κολοσσό της υπεράσπισης των ελληνικών θέσεων- Μήτσο Παπαδημούλη. Στα καθ’ ημάς πάντως, και με αφορμή αυτές τις εξελίξεις, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας αφού πρώτα δήλωσε πως η Κυβέρνηση δεν εκβιάζεται έσπευσε κατόπιν να ψηφίσει μαζί με τους λοιπούς έναν νόμο που δείχνει ότι μια χαρούλα η κυβέρνηση εκβιάζεται.!

 

Αλέκτωρ εφώνησε

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Enable Notifications OK No thanks