-
Αρχική > Πολιτισμός > ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΕ ΔΡΑΜΑ & ΣΕΡΡΕΣ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΕ ΔΡΑΜΑ & ΣΕΡΡΕΣ

Το ελπχ ΟΡΜΟΣ προσκαλεί όλους όσους θέλουν να περάσουν ένα αποκριάτικο διήμερο στις πόλεις Δράμα και Σέρρες, το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020!

Ξεκινάμε Σάββατο πρωί από Καστοριά, και μετά την άφιξη μας στην Δράμα και την τακτοποίηση μας στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο “ΕΜΠΟΡΙΚΟ” στο κέντρο της πόλης, υπάρχει ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στις πηγές και το πάρκο της Αγίας Βαρβάρας, στην πλατεία ελευθερίας, τα βυζαντινά τείχη  και τον Δημοτικό κήπο της Δράμας.

Το βράδυ του Σαββάτου γλεντάμε όλοι μαζί στο κέντρο “ΟΠΕΡΑ”, συνοδείας λαϊκής και παραδοσιακής ορχήστρας, με πλήρη μενού και απεριόριστο ποτό!

Κυριακή πρωί, μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας, αναχωρούμε για το Αποκριάτικο Καρναβάλι στην Χωριστή, κομμάτι του οποίου είναι και το φεστιβάλ με παραδοσιακό γλέντι και πλούσιο μπουφέ με τοπικά εδέσματα και απεριόριστο ποτό!

Αμέσως μετά, αναχωρούμε για την πόλη των Σερρών όπου θα παρακολουθήσουμε το καρναβαλίστικο τοπικό έθιμο της “ΤΖΑΜΑΛΑΣ” και θα συμμετάσχουμε στο υπαίθριο γλέντι που θα ακολουθήσει με τοπικά εδέσματα και άφθονο κρασί.

Η συμμετοχή είναι 100€ και καλύπτει την μεταφορά, την διαμονή μαζί με το πρωινό, το γλέντι του Σαββάτου, και τους μπουφέδες της Κυριακής (το μεσημέρι στην Δράμα και το βράδυ στις Σέρρες).

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα 6941550711 (κ. Τζούλια) και 6932917730 (κ. Μιχάλης).

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ελπχ ΟΡΜΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks