-
Αρχική > Συνταγές > Μαρινάδες για το ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης από τον Καστοριανό ιδιοκτήτη του Greekouzina B. Καραστέργιο.

Μαρινάδες για το ψήσιμο της Τσικνοπέμπτης από τον Καστοριανό ιδιοκτήτη του Greekouzina B. Καραστέργιο.

Τσικνοπέμπτη  σήμερα και o Καστοριανός ιδιοκτήτης του ελληνικού ψητοπωλείου Greekouzina, στο Πρέστον της Αγγλίας, Βασίλης Καταστέργιος, προτείνει στους αναγνώστες του Κostarazi24, τέσσερις μαρινάδες χοιρινoύ… για ένα τέλειο ψήσιμο!

Μαρινάδα με κρασί και κόλιανδρο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένους σπόρους κόλιανδρου
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Μαρινάδα με πορτοκάλι και μέλι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας μέλι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μαρινάδα με μπύρα και κρεμμύδι
1 ποτήρι μπύρα
2 κρεμμύδια σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
Μαρινάδα με ρίγανη και μαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τip: Αφήστε τις μπριζόλες για τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στη μαρινάδα, ώστε να πάρουν τις μυρωδιές της και να μαλακώσει το κρέας (τα υλικά είναι για να μαρινάρουμε 3-4 μέτριες μπριζόλες).
Aπό το Πρέστον της Αγγλίας, καλή Τσικνοπέμπτη και καλή σας όρεξη!!!

 

Top
Enable Notifications OK No thanks