-
Αρχική > Απόψεις > Η διπλή επιτυχία του GALA του  συνδέσμου γουνοποιών ο Προφήτης Ηλίας στην Αθήνα (Δώρα Κωτσοπούλου )

Η διπλή επιτυχία του GALA του  συνδέσμου γουνοποιών ο Προφήτης Ηλίας στην Αθήνα (Δώρα Κωτσοπούλου )

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εντυπώσεις και τα σχόλια από την πρωτότυπη κίνηση του Συνδέσμου Γουνοποιών ο Προφήτης Ηλίας να οργανώσει το Φιλανθρωπικό Gala με σκοπό τη στήριξη του Οργανισμού Make-A-Wish, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Καταρχήν, ικανοποιήθηκαν όλες οι προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη εκδήλωση: άριστη οργάνωση, πολύ καλή δημοσιοποίηση και φυσικά πέραν του αναμενόμενου ικανοποιητική η προσέλευση πολλών και σημαντικών προσωπικοτήτων από την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία και την Αθήνα.

Πέρα από αυτό, η μεγαλύτερη επιτυχία της διοργάνωσης έγκειται στο πολύ έξυπνο πλασάρισμα της καστοριανής γουνοποιίας δίπλα από ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, μαζί με μια επιστημονική έρευνα και παρουσίαση βιβλίου και μέσα σε ένα ιστορικό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται λοιπόν, ότι παρά τις δυσκολίες και το κρίσιμο σημείο στο οποίο έχει περιέλθει η γούνα, υπάρχουν τρόποι για να αλλάξει τόσο η εικόνα του κλάδου προς την κοινή γνώμη πάνω στο θέμα της οικολογικής συνείδησης, όσο και στην χρήση της πρωτεύουσας σαν κέντρο σύνδεσης με τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, χωρίς μάλιστα δαπανηρές εκδηλώσεις άλλου τύπου που μπορεί να αφήνουν ψεγάδια διχόνοιας και δυσπιστίας.

Top
Enable Notifications OK No thanks