-
Αρχική > Παραπολιτικά > Το ελληνικό  Αντιφάρμακο  κατά του Κορωνοϊό

Το ελληνικό  Αντιφάρμακο  κατά του Κορωνοϊό

Θυμάστε τις ιαχές του Λιακόπουλου που ξελαρυγγιζόταν ο άνθρωπος εκεί κάπου κοντά στα μεσάνυκτα «την κάμερα σε μένα ΡΕ. Σηκωθείτε ΤΩΡΑ από πουφ, κρεβάτια, γραφεία, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες και πατήστε κλικ να παραγγείλετε…

ΤΩΡΑ όμως!!!!» Ε, εσείς πάρτε το ανάποδα. Με στροφή 360ο που έλεγε και ο αρχηγός. Καθήστε κει που κάθεστε. Μη το κουνήσετε ρούπι από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες ό,τι αναπαυτικό τέλος πάντων διαθέτετε στο σπίτι. Ζαχαρώστε εκεί, κάντε κοκούνιγκ και περιμένετε να κάνει την παρέλαση του το ιός και να την απομακρυνθεί στα ξένα. Διότι οι καναπέδες και τα ντιβάνια είναι η μεγάλη ελληνική πατέντα.

Είναι η άμυνα του έλληνος απέναντι σε όλα τα κακά της μοίρας που συμβαίνουν πάντα έξω. Αστα να συμβαίνουν…. Εκεί έξω που συμβαίνουν, δεν μας αφορούν.

Διότι άμα δεν πάει ο Θανάσης στον ιό, ο ιός που θα τον τρακάρει τον Θανάση? Θα ανέβει ρούγα, θα κατέβει ρούγα, δεν θα συναντήσει ψυχή στον δρόμο του και θα αποδημήσει.

Κι έτσι θα σωθώμεν όλοι αδέλφια, με τον πιο απλό, ξεκούραστο, αποτελεσματικό τρόπο, που ταιριάζει απολύτως και στην ψυχοσύνθεση μας: Ραχατλίκι εναντίον ιού. The Greek medicine!

Αλέκτωρ εφώνησε

 

https://www.iefimerida.gr/ φωτογραφία

Top
Enable Notifications OK No thanks