-
Αρχική > Παραπολιτικά > Αναστάτωση  προκάλεσε το ο alert που  ήρθε στα  κινητά 

Αναστάτωση  προκάλεσε το ο alert που  ήρθε στα  κινητά 

Πλαντάχτηκαν οι περισσότεροι με το alert που τους ήρθε στο κινητό και ζητούν άλλη φορά να τους το στέλνει το υπουργείο με τρόπο. Μου θύμησαν ένα ανέκδοτο.

Ενας που είχε μια γάτα την οποία και υπεραγαπούσε εφευγε μετανάστης στο Αμέρικα και την πηγε στον αδελφό του. Κράτα την, του λέει, όσο να τακτοποιηθώ και μετά θα δούμε τι θα γίνει… Να την προσέχεις όμως σαν τα μάτια σου γιατί την λατρεύω. Μετά από ένα μήνα του ‘ρχεται μήνυμα στο κινητό, “η γάτα ψόφησε” Μπαμ!!! Ξερός ο άνθρωπος στο πάτωμα. Σαν συνήλθε παίρνει τηλ τον αδελφό του> Ρε χαμένε, του λέει, έτσι απότομα λέγονται αυτα τα πράγματα? Και πως να στο πω? ρωτάει ο άλλος.

Να μου πεις ας πούμε στην αρχή “ξέρεις αδελφέ, η γάτα ανέβηκε στα κεραμίδια” Να αφήσεις μετά να περάσουν κανά δυο ώρες και να μου πεις “η γάτα έπεσε από τα κεραμίδια και χτύπησε άσχημα. Να αφησεις πάλι να περάσουν κανά δυο ώρες και μετά να μου στείλεις μήνυμα “την πήγαμε κτηνίατρο και το παλεύουμε το πράγμα”. Και τέλος μετά από μερικές ώρες να μου γράψεις “συγγνώμη αδελφέ αλλά η γατούλα σου κατέληξε”. Ολο αυτό? Ολο αυτό!!! Καλά λέει ο αδελφός συγγνώμη κιόλας… Περνάει κανάς μήνας και μια μέρα ο μετανάστης στην Αμερική λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του “Αδελφέ η μάνα μας ανέβηκε στα κεραμίδια”

Ο αλέκτωρ εφώνησε

 

Top
Enable Notifications OK No thanks