-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κοροναϊό στην Καστοριά; ( Δώρα Κωτσοπουλου )

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κοροναϊό στην Καστοριά; ( Δώρα Κωτσοπουλου )

Την ώρα που όλοι οι φορείς δηλώνουν σε επαγρύπνηση και ζητούν από τους πολίτες υπευθυνότητα και προσοχή βλέπουμε μια περίεργη μυστικότητα στο υψηλότερο επίπεδο των τοπικών αρχόντων μας.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το kastoria365, μυστική σύσκεψη έλαβε χώρα στις 7μμ στο κτήριο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς με αποκλειστικό θέμα την εξάπλωση του κοροναϊου στην Καστοριά και την συμμετοχή σχεδόν όλων των πολιτειακών και πολιτικών αρχόντων του τόπου.
Αν και είναι αναμενόμενο να υπάρχει κινητοποίηση στο ύψιστο βαθμό, το γεγονός της άκρας μυστικότητας δημιουργεί εύλογη ανησυχία και πολλά ερωτηματικά στον κόσμο.
Ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι χθες και σήμερα οι τοπικοί άρχοντες και αρμόδιοι γιατροί προέβησαν σε έκτακτες συνεντεύξεις τύπου όπου κυρίαρχο μήνυμα ήταν η ειλικρίνεια και η υπευθυνότητα από τους πολίτες, ιδίως αυτούς που νιώθουν μια ενόχληση και υπάρχει περίπτωση να είναι άρρωστοι.
Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε την ανάλογη κίνηση και τον απαιτούμενο βαθμό ειλικρίνειας και υπευθυνότητας από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Εξάλλου το σύνθημα “όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε” απαιτεί το παράδειγμα της διοίκησης πρώτα από όλα.

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks