-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαζι σου : Συλλυπητήρια για το θάνατο του Φίλιππου  Πετσάλνικου στην οικογένεια και τους οικείους του .

Μαζι σου : Συλλυπητήρια για το θάνατο του Φίλιππου  Πετσάλνικου στην οικογένεια και τους οικείους του .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική ασθένεια και Φίλων αυτών  «Μαζί Σου» εκφράζει τα ειλικρινή και βαθιά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Φίλιππου  Πετσάλνικου στην οικογένεια και τους οικείους του .

Ο εκλιπών υπήρξε για τριάντα περίπου χρόνια μια στιβαρή, υπεύθυνη και παραγωγική   πολιτική προσωπικότητα που τίμησε τα  σημαντικότατα πολιτικά αξιώματα, με κορυφαίο αυτό του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, που κατείχε επί σειρά ετών.

Ειδικότερα στο νομό Καστοριάς το όνομά του συνδέθηκε με πολλά από τα αναπτυξιακά έργα της περιοχής γεγονός που αναγνωρίζεται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και τους συμπολίτες μας.

Αφήνει σε όλους μας ενεργή παρακαταθήκη τη διαυγή  πολιτική και προσωπική του πορεία.

Επιθυμούμε παράλληλα να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας προς την οικογένεια  του εκλιπόντος  για την απόφασή της, αντί στεφάνου, να κατατεθούν χρήματα για την ενίσχυση του συλλόγου «Μαζί Σου».

Είναι πραγματικά συγκινητικό και παρήγορο την ώρα της προσωπικής και οικογενειακής απώλειας να αναδεικνύονται ενέργειες που στοχεύουν στην ανακούφιση του συμπάσχοντα συνανθρώπου.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks