-
Αρχική > Ελλάδα > Με μάσκες και γάντια ο γάμος στην εποχή… του κορονοϊού –

Με μάσκες και γάντια ο γάμος στην εποχή… του κορονοϊού –

Βέρα στο δεξί πέρασε νεαρό ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Τετάρτης. Ο λόγος για την Ραφαέλλα Σκαρλατίδου και τον Γιώργο Καλόγερο

, οι οποίοι εμφανίστηκαν με γάντια και αντισυπτικά στο δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης για την προγραμματισμένη τελετή.

Η Ραφαέλλα και ο Γιώργος είχαν κανονίσει την ημερομηνία πολύ καιρό πριν. Ρωτήθηκαν από τον δήμαρχο αν ήθελαν να ακυρώσουν τον γάμο όμως σιγά μην έχαναν τέτοια ευκαιρία. Ο πιο ξεχωριστός γάμος της χρονιάς που σίγουρα θα τον θυμούνται για πάντα.

«Ήμασταν στεναχωρημένοι που δεν είχαμε τους ανθρώπους μας, για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά πήγαν όλα τέλεια. Σαν νύφη έχω να πω ότι το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ», είπε η Ραφαέλα.

Τα γάντια ήταν κάτι σαν τη βέρα, ένα με το χέρι της νύφης και του γαμπρού. Η μάσκα είχε καλλιτεχνική παρέμβαση και οι selfieς ήταν ασταμάτητες. Το γλέντι που ακολούθησε σίγουρα θα κάνει πολλούς που πληρώσατε το γάμος σας…χρυσό να ζηλέψετε.

«Το γλέντι έγινε στο σπίτι οι 4 μας, φτιάξαμε μπεργκερ .Ωραιότατα μπεργκερ ,πιάσαμε από έναν καναπέ να υπάρχουν και οι αποστάσεις. Βάλαμε το star και όλα πήγαν τέλεια», είπε ο γαμπρός στο δελτίο ειδήσεων του STAR.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: STAR

 

Top
Enable Notifications OK No thanks