-
Αρχική > Παραπολιτικά > Κορωνοϊός :Το βιολί τους και την βόλτα τους οι Καστοριανοί

Κορωνοϊός :Το βιολί τους και την βόλτα τους οι Καστοριανοί

Αυξάνονται οι δηλώσεις πολιτών και επιχειρηματιών της Καστοριάς που έχουν περιοριστεί σπίτι και βλέπουν ορισμένους να συνεχίζουν το βιολί τους και να συρρέουν για βόλτα στην Καστοριά

Πολλοί γονείς σημειώνουν πως έχουν κρατήσει τα παιδιά τους εσώκλειστα, και αρκετοί επιχειρηματίες ότι έχουν παύσει τις δουλειές τους, ενώ οι μεγαλύτεροι συνεχίζουν τις καθημερινές τους βόλτες και εξορμήσεις.
Η πρώην αντιδήμαρχος κ . Μισκια βλέπει από το μπαλκόνι της τα γεμάτα παγκάκια και κιόσκια στην γυρολιμνιά και αναρωτιέται μήπως πρέπει να μαζέψει κάποιος αυτό το κόσμο, ενώ ο κ. Μπινιάκος επισημαίνει τα αποτελέσματα της μελέτης του κ. Τσιόδρα, όπως παρουσιάστηκαν στο Open tv, που κατατάσσουν την Καστοριά μας στην δεύτερη θέση μετά την Αθήνα σε θύματα.
Ο κ. Γκαλίτσας επίσης, με ανάρτηση του προσπαθεί να εξηγήσει στους συνανθρώπους μας τι πρέπει να κάνουν και τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοινώνονται κάθε φορά: “Είπε να καθίσετε σπίτι και πήγατε για καφέ. Έκλεισε τα καφέ και πήγατε για ψώνια. Έκλεισε τα μαγαζιά και πήγατε σε παραλίες και χιονοδρομικά. Έκλεισε τις παραλίες και τα χιονοδρομικά και πήγατε σε άλση. Έκλεισε τα άλση και πήγατε στα χωριά.
Δεν θέλει να οξύνει την εφευρετικότητά σας. Να κάτσετε σπίτι θέλει.” Ας προσέξουμε λοιπόν λίγο περισσότερο όλοι μας και ας μείνουμε σπίτι!
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΑ ΑΡΧΕΊΟΥ  Στο άρθρο υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες συμπολιτών μας
Top
Enable Notifications OK No thanks