-
Αρχική > Τοπικά νέα > Σε πλήρη κινητοποίηση ο μηχανισμός του Δήμου Καστοριάς

Σε πλήρη κινητοποίηση ο μηχανισμός του Δήμου Καστοριάς

Διαρκείς και συγκεκριμένες οδηγίες από τον Δήμαρχο, Γιάννη Κορεντσίδη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο σχεδιασμός και η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς και κυρίως αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δίνοντας έναν μαραθώνιο αγώνα, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας & Εθελοντισμού έχει φροντίσει για τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης και προγράμματα εξυπηρέτησης ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων, ενώ βρίσκεται σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές και τις εθελοντικές ομάδες.

Η Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου έχει μεριμνήσει για τη διασφάλιση της λειτουργίας των λαϊκών αγορών με όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την καθαριότητα και τις απολυμάνσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του Ι.Κ.Α. και του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Η Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας έχει φροντίσει για την ασφάλιση των παιδικών χαρών και των αύλειων χώρων των δημοτικών σχολείων, ενώ παράλληλα εφοδιάζει με μικρογεύματα, καφέδες και νερά όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καστοριάς.

Παράλληλα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Καστοριάς, προβαίνουν σε συνεχείς ανακοινώσεις και ενημερώσεις των πολιτών, τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, έχει καθημερινή και διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με όλο το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, δίνοντας σαφείς και συγκεκριμένες οδηγίες και κατευθύνσεις, προκειμένου να συνεχιστεί αδιάλειπτα η πρωτόγνωρη αυτή μάχη και ταυτόχρονα να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο η δημόσια υγεία και η προστασία των πολιτών.

Εμείς είμαστε στο καθήκον. Εσείς, μείνετε σπίτι!

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks