-
Αρχική > Ελλάδα > Μητροπολίτης Συμεών: “Μένουμε σπίτι και δεν τρωγόμαστε μεταξύ μας”! (βίντεο)

Μητροπολίτης Συμεών: “Μένουμε σπίτι και δεν τρωγόμαστε μεταξύ μας”! (βίντεο)

Όμορφα μηνύματα πέρασε για μια ακόμη φορά το πρωί της Τρίτης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ Συμεών ο οποίος βρέθηκε πρώτος στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από τις 10.00-13.30

στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας. Ο σεπτός ποιμενάρχης της Φθιώτιδας αφού προσήλθε ως πρώτος ώστε να δώσει αίμα και να στείλει το μήνυμα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να χειροκροτήσει τους γιατρούς και νοσηλευτές και όσους εργάζονται στον χώρο της υγείας που δίνουν μεγάλο αγώνα αυτές τις μέρες τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: “… δεν τους χειροκροτώ απλά με τα χέρια μου αλλά με την καρδιά μου”.

“…είμαι σπίτι αλλά όταν είναι να χαρίσουμε λίγα λεπτά από τον χρόνο μας για να δώσουμε πολύ ζωή, αξίζει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα βέβαια πάντα να βγούμε από το σπίτι. Αυτό έκανα και εγώ βγήκα από το σπίτι μου, ήρθα εδώ, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της ανάγκης των πολλών αδερφό μου” τόνισε αρχικά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και συνέχισε: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη υπομονή στο ιατρικό προσωπικό της πατρίδας μας και στο νοσοκομείο Λαμίας, το νοσηλευτικό προσωπικό, το διοικητικό προσωπικό, όλους ανεξαιρέτως που εργάζονται στο χώρο της υγείας, και να τους πω ότι δεν τους χειροκροτώ με τα χέρια μου αλλα με την καρδιά μου και τους εύχομαι καλή δύναμη αδερφοί μου σε εσάς και την οικογένειά σας”.

“Μένουμε σπίτι και δεν τρωγόμαστε μεταξύ μας, δεν γινόμαστε σκορποχώρι, γινόμαστε σπίτι!”

Μάλιστα ο Μητροπολίτης Συμεών δεν παρέλειψε να ξεκαθαρίσει και κάτι: “… μένουμε στο σπίτι με το Θεό και μεταξύ μας. Να ξαναμιλήσουμε να ξαναβρούμε τις πρώτες μας αγάπες τις πρώτες μας σχέσεις, την οικογένειά μας. Να ξαναενώσουμε τις καρδιές μας και να κάνουμε σχέδια για το πώς θα είναι η ζωή μας μετά από αυτή την πανδημία. Αυτή είναι μία μεγάλη ευκαιρία. Και κάτι τελευταίο μην παραπονιέστε όταν περάσει όλο αυτό, σεβασμιότατε δεν έχουμε χρόνο δεν μπορούμε να βρεθούμε στο σπίτι, λείπουμε όλη την μέρα άλλος φεύγει το πρωί άλλος το βράδυ. Μένουμε σπίτι. Το αξιοποιούμε και γινόμαστε σπίτι επιτέλους και όχι σκορποχώρι…”.

lamianow.gr

 

Top
Enable Notifications OK No thanks