-
Αρχική > Διεθνή > Παντρεμένος πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό

Παντρεμένος πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό

Πώς ο κορωνοϊός ξεσκέπασε το κέρατο: Η ιστορία του παντρεμένου στη Μεγάλη Βρετανία που πήγε Ιταλία με την ερωμένη και προσβλήθηκε από τον Covid-19.

«Talk of the town» έχει γίνει στα ιατρικά «πηγαδάκια» της Μεγάλης Βρετανίας ο παντρεμένος που πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό. Ο άπιστος σύζυγος είχε πει στη γυναίκα του πώς έχει επαγγελματικό ταξίδι στη βρετανική ενδοχώρα. Μόνο που τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά, καθώς ο παντρεμένος πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό.

Όταν επέστρεψε σπίτι, εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα και αναγκάστηκε να πάει νοσοκομείο. Το τεστ έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Αρχικά αρνήθηκε να αναφερθεί στο ερωτικό ταξιδάκι, ωστόσο πολύ γρήγορα «λύγισε» και είπε με το νι και με το σίγμα τι ακριβώς συνέβη στους γιατρούς που προσπαθούσαν να κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών του. Οι στενές επαφές με τον παράνομο δεσμό του στην Ιταλία έγιναν φυσικά εν αγνοία της συζύγου του.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», ο παντρεμένος δεν κατονομάζεται, είναι λίγο πριν από τα 40 και διαμένει σε πόλη στο βόρειο τμήμα της Αγγλίας. Στο ίδιο άρθρο επισημαίνεται ότι η απατημένη σύζυγος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της και μέχρι στιγμής δεν έχει ιδέα για το κέρατο που της έριξε ο άνδρας της.

«Ο ασθενής έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή» ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα, ζητώντας να μην κατονομαστεί. «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κορωνοϊό. Βρίσκεται σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του, καθώς αργά ή γρήγορα θα πρέπει να το αποκαλύψει στη γυναίκα  του» πρόσθεσε για τον παντρεμένο που πήγε Ιταλία με την ερωμένη και «κόλλησε» κορωνοϊό.

 

athensvoice.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks