-
Αρχική > Διεθνή > Αρχική Περίεργα-Funny Λίγο πριν πεθάνει η 75χρονη γιαγιά, ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί – 1 χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό

Αρχική Περίεργα-Funny Λίγο πριν πεθάνει η 75χρονη γιαγιά, ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί – 1 χρόνο μετά συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό

Σοκ!

Η γιαγιά πέθανε ένα χρόνο πριν και ο παππούς της ψιθύρισε κάτι στο αυτί… Ένα χρόνο μετά συνέβη κάτι που άφησε τους πάντες άφωνους! Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία.

Η γιαγιά της Κέισι απεβίωσε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016. Ο παππούς της, καταρρακωμένος, ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος. Αφού πέθανε, έσκυψε και τη φίλησε στο μέτωπο και στη συνέχεια της είπε αυτά τα όμορφα λόγια:

“Ήμουν πιστός σε σένα για 70 χρόνια. Δεν υπήρξε ποτέ καμία άλλη για μένα και ούτε πρόκειται να υπάρξει, είσαι η αγαπημένη μου και δεν ζω χωρίς εσένα. Σε αγαπούσα όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα είμαι και πάλι κοντά σου. Είσαι η μία και μοναδική για μένα.”

Η εγγονή, συγκινημένη, σημείωσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παππού της. Όμως, ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο παππούς της πέθανε. Η κοπέλα και η μητέρα της το ήξεραν απ’ την πρώτη στιγμή: “περίμενε τη γιαγιά μου να τον πάρει μαζί της”.

Ο παππούς της είχε παραλύσει τις τελευταίες μέρες της ζωής του και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, αλλά είχαν την αίσθηση ότι περίμενε εκείνη την ημέρα. “Η γιαγιά και ο παππούς μου πέθαναν ακριβώς την ίδια ημέρα με ένα χρόνο διαφορά. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη. Όχι, δεν ήταν τυχαίο, και αν λέτε ότι είναι σύμπτωση, κάνετε λάθος.”

“Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα,” έγραψε η εγγονή. “Η 9η Σεπτεμβρίου είναι μια ημέρα που η οικογένειά μου δεν ξεχνά ποτέ.” Η εγγονή πρόσθεσε ότι ο παππούς της ‘ζήτησε’ από τη γιαγιά της να τον πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα. “Ένας χρόνος. Ένας χρόνος μακριά ο ένας από τον άλλο. Πλέον είναι ξανά μαζί. Αναπαύσου εν ειρήνη, παππού. Είμαι τόσο χαρούμενη που ξέρω πως δεν είσαι πια πληγωμένος.”

athensmagazine

Top