-
Αρχική > Παραπολιτικά > Κορονοϊός και αρμόδιοι στην Καστοριά: Αφήστε τα συχαρίκια να σας τα πει ο κόσμος!

Κορονοϊός και αρμόδιοι στην Καστοριά: Αφήστε τα συχαρίκια να σας τα πει ο κόσμος!

Μέσα στα τόσα δεινά που έχει να αντιμετωπίσει ο τόπος μας, ήρθε και η άκρατη αυταρέσκεια και αυτοεπιβράβευση των αρμοδίων μας.

Κουρασμένοι και ανήσυχοι όλοι μας, αυτό που δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτή την στιγμή είναι τα συγχαρητήρια που αποδίδουν οι κάθε λογής μας αρμόδιοι στον εαυτό τους, στους συγγενείς τους, στις πράξεις τους, στις δηλώσεις και στις φωτογραφίες τους.

Με μια λέξη: Ε Λ Ε Ο Σ! Έλεος με την ικανοποίηση της άμετρης αυτολαγνείας, αυτοφιλοδοξίας και αυτοθαυμασμού και την προβολή των όποιων μικροπολιτικών τακτικών εκμετάλλευσης. Εάν θέλετε να δώσετε συγχαρητήρια σε συγγενή σας, κάντε το σπίτι ή συγχαρείτε όλους τους υγειονομικούς και λοιπούς εργαζομένους.

Εάν θέλετε να είστε υπεύθυνος και αποτελεσματικός φροντίστε να εξασφαλίσετε τεστ για όλους και όχι μόνο τον εαυτό σας. Εάν νομίζετε ότι έχετε κοινωνικό πρόσωπο δείξτε το από την αρχή και πάντα, και όχι μόνο όταν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας. Εάν θαρρείς πως είσαι εργατικός βγες και δούλεψε.

Εάν δηλώνεις μπροστάρης και υπεύθυνος μην βγαίνεις μόνο στα κανάλια για συνέντευξη και μετά εξαφανίζεσαι. Εάν θεωρείτε ότι συμβάλετε καθοριστικά, δουλέψτε αθόρυβα και όχι κατόπιν εορτής και από απόσταση. Εάν νομίζετε ότι είστε βαρυσήμαντος, δείξτε το στις πράξεις και όχι στις δηλώσεις.

Είμαστε στην μέση ενός δύσκολου αγώνα και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι οι “αυταπάτες” των επικεφαλών και αρμοδίων μας. Δουλειά, αποτελεσματικότητα και σεμνότητα απαιτείται, ότι δηλαδή πράττει ο λαός της Καστοριάς με υπομονή και σύνεση.

 

Ο Παρατηρητής

Top
Enable Notifications    Ok No thanks