-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Απόλυτα υγιής ο 50χρονος από τη Σιάτιστα ένα μήνα μετά τη μάχη του με τον κορονοϊό – Άναψε κερί σε μητέρα και αδερφό που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό

Απόλυτα υγιής ο 50χρονος από τη Σιάτιστα ένα μήνα μετά τη μάχη του με τον κορονοϊό – Άναψε κερί σε μητέρα και αδερφό που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό

Απόλυτα υγιής ο 50χρονος από τη Σιάτιστα μετά από ένα μήνα πάλης με τον κορονοϊό.

Έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και βγήκε από το σπίτι του, αφού όλες οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει θεραπευθεί.

Πρώτο μέλημα του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, ήταν να επισκεφθεί τα μνήματα της μητέρας του Αλεξάνδρας και του αδερφού του Γιάννη, που έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό και ο ίδιος δεν μπόρεσε λόγω καραντίνας να βρεθεί στις τελετές ταφής.

Η περιπέτεια για την οικογένεια είχε ξεκινήσει στις 9 Μαρτίου, όταν τα δύο αδέρφια είχαν επισκεφθεί το κέντρο υγείας Σιάτιστας, με το Γιάννη να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό και να καταλήγει στο ΑΧΕΠΑ λίγες μέρες αργότερα, ενώ μια εβδομάδα μετά, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στις 25 Μαρτίου στο νοσοκομείο Κοζάνης, από εκεί στο ΑΧΕΠΑ για να επιστρέψει νικητής στο σπίτι του πριν τις ημέρες του Πάσχα και πλέον να έχει πλήρως αποθεραπεφθεί.

Από τον sierafm.gr

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks