-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ανάδειξη των προβλημάτων των επαγγελματιών της Καστοριάς από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μπάμπη Καραταγλίδη 

Ανάδειξη των προβλημάτων των επαγγελματιών της Καστοριάς από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μπάμπη Καραταγλίδη 

Σε τηλεδιάσκεψη συμμετείχε σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Καραταγλίδης Μπάμπης, μετά από πρόσκληση του τον Άκη Μπάφα Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων Νέας Δημοκρατίας

,Δώρα Κωτσοπούλου

με την συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ κ. Γιάννη Μπρατάκου και άλλων επαγγελματικών φορέων.

Αντικείμενο της συζήτησης, η υφιστάμενη κατάσταση στην οικονομία και η επόμενη ημέρα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς ενημέρωσε αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική επιχειρηματικότητα και τα τεράστια προβλήματα τα οποία δημιούργησε επιπρόσθετα, η Πανδημία του κορωνοιού.

Οι προτάσεις του επικεντρώθηκαν στα γρήγορα αντανακλαστικά που πρέπει να επιδείξει η κυβέρνηση στην κατεύθυνση της διατήρησης όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων και εργαζόμενων.

Τόνισε ότι θα πρέπει με τον ίδιο τρόπο που κυβέρνηση αντιμετώπισε επιτυχώς το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορωνοιού, να επιδείξει την ίδια αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη στη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων. Ρευστότητα στην αγορά και επιδότηση εργασίας τα κύρια σημεία μεταξύ άλλων, που τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ.  Μπάμπης Καραταγλίδης.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks