-
Αρχική > Τοπικά νέα > Επιμελητήριο Καστοριάς : Διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια για  εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας  και τους αυτοαπασχολούμενους.

Επιμελητήριο Καστοριάς : Διοργανώνει επιδοτούμενα σεμινάρια για  εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας  και τους αυτοαπασχολούμενους.

To Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει ότι μέσω του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος διοργανώνει (ΣΒΕ) διοργανώνονται δύο επιδοτούμενα σεμινάρια τηλεκατάρτισης

(με επιδότηση €400 για το πρώτο και €350 για δεύτερο) για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας αλλά και τους αυτοαπασχολούμενους. Το πρώτο σεμινάριο κατάρτισης και πιστοποίησης προσόντων για στελέχη εξαγωγικού εμπορίου για τον κλάδο του αλουμινίου (80 ώρες x €5/ώρα = €400) και το δεύτερο σεμινάριο κατάρτισης και πιστοποίησης προσόντων αλουμινοκατασκευαστών (70 ώρες x €5/ώρα = €350). Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 5€ ανά ώρα κατάρτισης και είναι μικτό ποσό. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γίνονται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://katartisialuminio.gr.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 10 Μαΐου.

 

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks