Μεγάλη η ικανοποίηση για τη Γαλακτοκομική Σχολή όταν οι απόφοιτοί μας πειραματίζονται και καινοτομούν σαν επαγγελματίες, και γίνεται μεγαλύτερη, όταν επιστρέφουν στη Σχολή και μοιράζονται μαζί μας τις ιδέες τους.
Ο απόφοιτος της σχολής μας και ιδιοκτήτης της Εταιρείας Moschos Farm επισκέφθηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις μας και παρουσίασε στους μαθητές μας τα στάδια παραγωγής του νέου τυριού «Κανιάκι» που παρασκευάζει η Φάρμα Μόσχου, ένα καινοτόμο ημίσκληρο τυρί από πρόβειο γάλα, που φιλοδοξεί να καλύψει το μερίδιο της αγοράς που συνήθως καταλαμβάνουν τυριά με προέλευση από άλλες χώρες της ΕΕ. Ο κ.Μόσχος μας εξήγησε ότι το εξαιρετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται χωρίς θερμική επεξεργασία σε μπασκί, κάτι που απλοποιεί την παραγωγική διαδικασία.
Η δοκιμή του νέου προϊόντος μας έπεισε ότι θα έχει επιτυχημένη πορεία στην αγορά.
Ευχαριστούμε τον Thomas Moschos που μοιράστηκε τις εμπειρίες και τις προσπάθειές του με τους μαθητές και το προσωπικό μας και ελπίζουμε να δεχόμαστε συχνά παρόμοιες επισκέψεις.