-
Αρχική > Απόψεις > Στην σκιά της απαξίωσης η  Καστοριά  από  κυβερνητικά στελέχη( Δώρα Κωτσοπούλου Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ )

Στην σκιά της απαξίωσης η  Καστοριά  από  κυβερνητικά στελέχη( Δώρα Κωτσοπούλου Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ )

.Για άλλη μια φορά η Καστοριά μας αποδεικνύεται θεατής των εξελίξεων και να κινείται στην σκιά των συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη στην Δυτική Μακεδονία.

Συνεχίζοντας το αρνητικό προηγούμενο της Κυβέρνησης Σύριζα με τις διαδοχικές επισκέψεις του τότε πρωθυπουργού και κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης του σε Κοζάνη και Φλώρινα, οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται όλη την Δυτική Μακεδονία, πλην φυσικά της Καστοριάς.

Τις προηγούμενες  ημέρες ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Βορίδης επισκέφθηκε  διάφορες περιοχές της Κοζάνης, Σιάτιστας και Βοϊου για θέματα πρωτογενή τομέα και γουνοφώρων ζώων, αλλά όχι την Καστοριά, που ‘’καίγεται’’ και για τα δυο αυτά θέματα. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες έλαβε χώρα μια ειδική και διευρυμένη σύσκεψη στη ΠΕ Καστοριάς με αντικείμενο το φράγμα Νεστορίου και σκοπό ακριβώς την προετοιμασία της αντιπεριφέρειας μας εν όψει της επίσκεψης του κ. Βορίδη.

Μετά από λίγες ημέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς πρόκειται να επισκεφθεί την Φλώρινα, παρακάμπτοντας ξανά, όπως κα στην περίπτωση της κρίσης του κοροναϊού, την περιοχή μας.

Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν συμβάλει στην αποκατάσταση της φήμης μας σαν ασφαλή προορισμό, αλλά δημιουργεί και αρνητικό προηγούμενο. Βέβαια, στον αντίποδα διάφοροι ίσως απαντήσουν με την κινητικότητα των δικών μας πολιτικών αρχόντων σε επιστολές διαμαρτυρίας, οργάνωση τηλεδιασκέψεων, ανάρτηση πρωινών φωτογραφιών και φυσικά νέα ρεκόρ στον διαγωνισμό like μεταξύ τους.

Όλοι όμως γνωρίζουν ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να συγκριθεί  με τις απευθείας επαφές των τοπικών αρχόντων με κυβερνητικά στελέχη και δη, κατόπιν επισκέψεως τους στα μέρη μας.

Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι, ας σταματήσουμε τον στρουθοκαμηλισμό και τη παραγωγή ‘’πρωτοβουλιών’’ και ‘’ενεργειών’’ για εσωτερική κατανάλωση και ας κοιτάξουμε να προωθήσουμε τα δικά μας, καστοριανά, συμφέροντα σε όλους τους τομείς μέσα από σκληρή δουλειά.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks