-
Αρχική > Απόψεις > Τι ελπίζουμε να είδε ο κ. Τζηκαλάγιας στην βόλτα του στην Καστοριά! (Δώρα Κωτσοπούλου )

Τι ελπίζουμε να είδε ο κ. Τζηκαλάγιας στην βόλτα του στην Καστοριά! (Δώρα Κωτσοπούλου )

Ομολογουμένως ο κ. Τζηκαλάγιας δίνει το στίγμα και την στήριξη του σε διάφορες  δράσεις της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, όπως έκανε και το πρωί της Κυριακής, στον πεζόδρομο του Στρ.  Άρτη για την τοποθέτηση των ζωγραφισμένων τενεκέδων στον σκαλόδρομο της Εθνικής.

Ελπίζουμε όμως, πέρα από τον ενθουσιασμό και την προσπάθεια αυτή των συμπολιτών μας, να εστίασε και σε εικόνες της ζοφερής πραγματικότητας που ζούμε στην Καστοριά μας και αποτυπώνονται πλέον εύκολα στον καθένα.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, που ο ίδιος ο βουλευτής έδωσε στην δημοσιότητα, φαίνονται ξεκάθαρα οι παντελώς άδειοι από κόσμο δρόμοι στο κέντρο της πόλης μας, η πρόσοψη από εδώ και καιρό κλειστών μαγαζιών και δυστυχώς η αναγγελία για τα προσεχώς νέα λουκέτα σε τοπική επιχείρηση.  Όλα αυτά σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων….

Όσο και να μας πονάει η εικόνα, είναι κομμάτι της πραγματικότητας και ελπίζουμε ο κυβερνητικός βουλευτής να εστίασε και σε αυτές τις εικόνες, να προβληματίστηκε και να ξεκινήσει έναν αγώνα διεκδίκησης για την ανάπτυξη στον πολύπαθο τόπο μας.

Top
Enable Notifications OK No thanks