-
Αρχική > Διεθνή > Το πρώτο χρυσό ξενοδοχείο υπάρχει και βρίσκεται στο Βιετνάμ

Το πρώτο χρυσό ξενοδοχείο υπάρχει και βρίσκεται στο Βιετνάμ

Γεγονός το πρώτο χρυσό ξενοδοχείο του κόσμου, το οποίο βρίσκεται στο Βιετνάμ – Όλες οι επιφάνειες είναι επιχρυσωμένες – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες.

Στο Βιετνάμ το πρώτο χρυσό ξενοδοχείο στον κόσμο, το οποίο υπόσχεται κυριολεκτικά… χρυσές διακοπές στους πελάτες του.

Όπως φαίνεται και στις πρώτες φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, η πολυτέλεια στο πρώτο χρυσό ξενοδοχείο του κόσμου ξεχειλίζει.

Το πολυτελές Dolce Hanoi Golden Lake βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, Ανόι. Τα εγκαίνια έγιναν μόλις χαλάρωσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Το Dolce Hanoi Golden Lake είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο με ολόχρυση επένδυση 24 καρατίων. Όπως αναφέρει το Reuters, όπου και να κοιτάξεις, βλέπεις χρυσό: Από τα μαχαιροπίρουνα, τα έπιπλα τους πολυελαίους μέχρι τις μπανιέρες και τις λεκάνες στο μπάνιο.

Το Dolce Hanoi Golden Lake, το πρώτο χρυσό ξενοδοχείο στον κόσμο, έχει 25 ορόφους. Εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε περισσότερα από 1.000 κιλά χρυσός για τις εξωτερικές και εσωτερικές διακοσμήσεις. Η πρόσοψη του κτιρίου, 5.000 τ.μ., είναι διακοσμημένη με επιχρυσωμένα κεραμικά, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο να… λάμπει κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω του.

«Πηγή: https:/

Top
Enable Notifications OK No thanks