-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης  με την επωνυμία Αντώνης Τρίτσης ( φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου : Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης  με την επωνυμία Αντώνης Τρίτσης ( φωτογραφίες )

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου προγράμματος «Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2020-2023» με την επωνυμία Αντώνης Τρίτσης από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάτο.

Πρόκειται για ένα φιλόδοξο, καινοτόμο και ευέλικτο πρόγραμμα ύψους τουλάχιστον 2,5 δις ευρώ, που θα αποτελέσει ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια των Ο.Τ.Α.
«Βασικός μας στόχος είναι να ενταχθούν όλοι οι Δήμοι έτσι ώστε ακόμη και οι πιο απομονωμένοι να ωφεληθούν από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εσωτερικών.
Στόχος της Κυβέρνησης είναι οι Δήμοι να έχουν τον ίδιο και ισόρροπο βηματισμό υλοποιώντας τα επόμενα 3 χρόνια έργα παντού, που θα εξασφαλίζουν ένα βιώσιμο μέλλον για όλους.
Και όπως αναφέρει συχνά ο Πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης η ανάκαμψη της Πατρίδας μας είναι υπόθεση όλων μας. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε

 

Top
Enable Notifications OK No thanks