-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη : Ξεσκονίζουν το κινητό του δράστη-Ανοίγει η Εφορία

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη : Ξεσκονίζουν το κινητό του δράστη-Ανοίγει η Εφορία

Από σήμετα η ΔΟΥ Κοζάνης αναμένεται να ανοίξει και πάλι για συναλλαγές με το κοινό

Στο κινητό του 45χρονου δράστη ευελπιστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης να εντοπίσουν ευρήματα που θα ρίξουν φως στα αίτια της επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ της πόλης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι θα βρουν κάποιο βίντεο, φωτογραφίες ή και μηνύματα του δράστη που θα αποκαλύψουν το μεγάλο του μυστικό και ίσως και δείξουν και τον χρόνο που σχεδίαζε να σπείρει τον τρόμο στην Εφορία Κοζάνης.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ: «Ήταν αμίλητος ακόμη και στα κρατητήρια. Δεν του πήραμε κουβέντα, και δεν απάντησε ποτέ γιατί έκανε την επίθεση. Λες και μιλούσαμε σε ντουβάρι».

Ανοίγει η Εφορία

Στο μεταξύ από σήμετα η ΔΟΥ Κοζάνης αναμένεται να ανοίξει και πάλι για συναλλαγές με το κοινό. Μάλιστα, οι ώρες συναλλαγής με το κοινό θα είναι 10:00 – 14:00 για σήμερα και αύριο λόγω της κατάστασης, ενώ στην υπηρεσία θα βρίσκονται ψυχολόγοι και ψυχίατροι για την υποστήριξη των εργαζόμενων.

Στο μεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης, όταν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 16 Ιουλίου ένας άντρας εισέβαλε στην εφορία κρατώντας τσεκούρι και τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το νοσοκομείο Παπανικολάου, ευχάριστα είναι τα νέα για τη 47χρονη που νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τους άλλους δύο τραυματίες, την 67χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων και τον 56χρονο που επίσης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

ΕΘΝΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks