-
Αρχική > Συνταγές > Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα στη γάστρα!

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα στη γάστρα!

Υλικά

Μαρινάδα:

Χυμό από 2 λεμόνια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
3 σκελίδες σκόρδο
Μισό κγ ρίγανη
Ελαιόλαδο
Μουστάρδα 4 κουταλιές
1 κουταλιά μέλι
Αλάτι, πιπέρι
500ml μπύρα
Τα χτυπάω ολα στο μουλτι εκτός της μπύρας και το ρίχνω πάνω στις μπριζόλες. Σκεπάζω με καπάκι ή μεμβράνη και τοποθετώ στο ψυγείο για όλο το βράδυ.τηξ επόμενη μέρα βάζω τις μπριζόλες στη γάστρα, από πάνω πατάτες και τέλος ρίχνω την υπόλοιπη μαρινάδα και τη μπύρα. Εψησα με καπάκι για 2μιση ώρες στους 180 βαθμούς αντιστάσεις και έπειτα 40 λεπτά χωρίς καπάκι. Δεν πιάνονται οι μπριζόλες, έλιωσαν!

 

Top