-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βαρικό Φλώρινας, για τον θάνατο του μαθητη ο οποίος κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βαρικό Φλώρινας, για τον θάνατο του μαθητη ο οποίος κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βαρικό Φλώρινας, για τον θάνατο του μαθητή του Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 15χρονος χθες υποβλήθηκε σε εγχείρηση μεταμόσχευσης ήπατος στην Γερμανία και ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, ο οργανισμός του δεν δέχτηκε το μόσχευμα και σήμερα το μεσημέρι έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας, Αποστόλη Κολέτσα, ο μαθητής κατανάλωσε τα μανιτάρια την περασμένη Παρασκευή. Την επόμενη ημέρα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ το απόγευμα της Τρίτης έφυγε με έκτακτη πτήση για το Μόναχο της Γερμανίας, όπου ζει η μητέρα του.

Στη συνέχεια και λίγο πριν την επέμβαση, οι γονείς του 15χρονου, μέσω ανάρτησής τους στα social media, ευχαρίστησαν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους για οικονομική βοήθεια.

“Η οικογένεια ευχαριστεί το πλήθος κόσμου που συνέβαλε στο να συγκεντρωθεί το ποσό για την μετακομιδή και κάνει γνωστό ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω οικονομική ενίσχυση” ανέφεραν χαρακτηριστικά.

 

gr/koinwnia

Top
Enable Notifications    Ok No thanks