-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Συνάντηση εργασίας με θέμα: «Άνθρωπος και αρκούδα, στρατηγική για μια αρμονική συνύπαρξη», στο κτίριο της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ.

Συνάντηση εργασίας με θέμα: «Άνθρωπος και αρκούδα, στρατηγική για μια αρμονική συνύπαρξη», στο κτίριο της Περιφέρειας, στη ΖΕΠ.

Οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τη διαχείριση του πληθυσμού των αρκούδων της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η προστασία και αποζημίωση των αγροτών από ζημιές

, καθώς και τα μέτρα για την πρόληψη ζημιών στο ζωικό και φυτικό κεφάλαιο από τις αρκούδες,  ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση εργασίας με θέμα: «Άνθρωπος και αρκούδα, στρατηγική για μια αρμονική συνύπαρξη».

 Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σήμερα, 04/08/2020, στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχαν η Ελληνική Αστυνομία, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.),η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης, η W.W.F., ο «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» και η «ΚΑΛΛΙΣΤΩ».

    Η συνάντηση έγινε με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks