-
Αρχική > Ελλάδα > Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 17χρονη : «Είχε τα χέρια ψηλά για να μη τη δαγκώσουν στο λαιμό»

Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 17χρονη : «Είχε τα χέρια ψηλά για να μη τη δαγκώσουν στο λαιμό»

Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας

 

Ένα 17χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε πολλές δαγκωματιές από αγέλη σκύλων. Η μητέρα της περιγράφει τη σοκαριστική στιγμή που έζησε η κόρη της.

Η μητέρα της κοπέλα μίλησε στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε αρχικά: «Ήταν ένα βράδυ γύρω στις 21:30, το παιδί βγήκε έξω. Η κόρη μου, φυσικά, τα λατρεύει τα ζώα, δεν είχε ποτέ πρόβλημα, ούτε να τα προκαλέσει, τίποτα».

Η 17χρονη μαθήτρια και αθλήτρια του kick-boxing είδε 15 σκύλους να πηγαίνουν κατά πάνω της και όπως περιέγραψε η μητέρα της: «Κοίταξε να βρει κάποιον κάδο να ανέβει πάνω ή κάποιο αυτοκίνητο, αλλά δεν υπήρχε.

Να τρέξει, φοβήθηκε, οπότε άρχισε να δέχεται τις δαγκωματιές της αγέλης, έχοντας τα χέρια της ψηλά, προσπαθώντας να μην πέσει και τη δαγκώσουν στο κεφάλι και τον λαιμό. Προσπαθούσε να πάει σε έναν κύριο που είχε δει λίγο πιο κάτω, σε ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να τη δει και να τη βοηθήσει».

«Δεν έβγαινε φωνή, δεν μπορούσε να φωνάξει “βοήθεια”, είχε σοκαριστεί. Να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος, όποιος και αν είναι, πήγε, τη βοήθησε και πήγε την κόρη μου στο νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του κοριτσιού.

 

https://www.newsbeast.gr/greece/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks