-
Αρχική > Ελλάδα > Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές παρατείνεται η διαδικασία ανάρτησης

Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές παρατείνεται η διαδικασία ανάρτησης

Η διαδικασία της Ανάρτησης πραγματοποιείται, για πρώτη φορά, πλήρως ψηφιακά, χωρίς την υποχρέωση του πολίτη για αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία Κτηματογράφησης.

Την παράταση της διαδικασίας ανάρτησης σε επτά περιοχές της χώρας ανακοίνωσε σήμερα το Ελληνικό Κτηματολόγιο. Πρόκειται για τις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κιλκίς, Εύβοιας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Κοζάνης, Πιερίας και Λάρισας.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων για το Κιλκίς παρατείνεται μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2020 και για όλες τις άλλες περιοχές μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2020.

Η διαδικασία της Ανάρτησης πραγματοποιείται, για πρώτη φορά, πλήρως ψηφιακά, χωρίς την υποχρέωση του πολίτη για αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία Κτηματογράφησης.

Οι ιδιοκτήτες, αφού επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, μπορούν να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας τους, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να δουν και να ελέγξουν:

ΕΘΝΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks