-
Αρχική > Τοπικά νέα > ΕΠΣ Καστοριάς Υπερπλήρες ψηφοδέλτιο και με ‘άρωμα’ γυναίκας στις εκλογές ο Τριανταφύλλου – Οι υποψηφιότητες των συνδυασμών

ΕΠΣ Καστοριάς Υπερπλήρες ψηφοδέλτιο και με ‘άρωμα’ γυναίκας στις εκλογές ο Τριανταφύλλου – Οι υποψηφιότητες των συνδυασμών

Κατατέθηκαν χθες και εγκρίθηκαν από την Ε.Ε. Ε.Π.Σ. Καστοριάς οι υποψηφιότητες ενόψει των Εκλογών της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου.

 

Τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για τα επόμενα 4 χρόνια θα διεκδικήσει ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Τριανταφύλλου, το ψηφοδέλτιο του οποίου είναι δυναμικό και υπερπλήρες, ανανεωμένο και μάλιστα με άρωμα γυναίκας!!! Αντίπαλός του είναι ο Ιάκωβος Κοσκοσίδης.

Το νέο 9μελές ΔΣ θα διεκδικήσουν 17 υποψήφιοι ( 9 από την παράταξη Τριανταφύλλου και 8 από του Κοσκοσίδη), ενώ ο αριθμός των αναπληρωματικών από την παράταξη Τριανταφύλλου ανέρχεται στους 10 έναντι 2 του Κοσκοσίδη.

Επίσης στην Εξελεκτική Επιτροπή η παράταξη Τριανταφύλλου έχει 5 υποψήφιους (3+2 αναπληρωματικούς), έναντι ενός Τακτικού της παράταξης Κοσκοσίδη.

Τέλος μέχρι αύριο το μεσημέρι στις 14:00 τα σωματεία θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της Ένωσης τα πληρεξούσια έγγραφα της συμμετοχής αντιπροσώπων (Τακτικού και αναπληρωματικού) στην Γενική Συνέλευση.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

1ος ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Επικεφαλής: 

1.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2.ΑΜΠΑΡΖΗΣ ΘΩΜΑΣ

3.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

4.ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

5.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

6.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

7.ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΟΥ ΕΡΥΦΙΛΗ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks