-
Αρχική > Τοπικά νέα > Νίκος Παναγιώτου : Η πανδημία έχει αλλάξει και θα αλλάξει ακόμη περισσότερο τον τρόπο ζωή μας

Νίκος Παναγιώτου : Η πανδημία έχει αλλάξει και θα αλλάξει ακόμη περισσότερο τον τρόπο ζωή μας

Η Καστορια μας δέχθηκε πολύ μεγάλα πλήγματα σε πολλούς τομείς κατά την περίοδο του Κορονοιού. Ποια τα λάθη και ποια τα διδάγματα μας από αυτή την περιπέτεια;

Η πανδημία έχει αλλάξει και θα αλλάξει ακόμη περισσότερο τον τρόπο ζωή μας. Η χώρα μας αντιμετώπισε πολύ καλά την πανδημία ενώ η κοινωνία ανταποκρίθηκε εξαιρετικά μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση.

Η Καστοριά ήταν από τις πρώτες πόλεις που εντοπίσθηκαν κρούσματα και έπρεπε να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή.

Στα θετικά που πρέπει να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε στο μέλλον είναι η κινητοποίηση συμπολιτών μας που συνέδραμαν με κάθε τρόπο προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που είχαν εντοπιστεί.

Ο συντονισμός των προσπαθειών αυτών από την Αντι-περιφέρεια Καστοριάς προκειμένου να βρεθεί υλικό αλλά και πόροι προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που ήταν άμεσες και πιεστικές.

Τα διδάγματα συγκεκριμένα καθώς η Καστοριά προβλήθηκε πολύ αρνητικά ειδικά σε μια στιγμή κατά την οποία βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική –«υπαρξιακή» κρίση. Στο χειρισμό της κρίσης θα έπρεπε να κυριαρχούν οι πράξεις και όχι τα λόγια, οι δηλώσεις και οι συνεντεύξεις σε κάθε μέσο σε όλη την επικράτεια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΔΩΡΑ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks