-
Αρχική > Πολιτισμός > Δωροθέα Χαρίτωνος : Στη  διαδικτυακή έκθεση από την Ινδία Στα πλαίσια της ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ  ( φωτογραφίες )

Δωροθέα Χαρίτωνος : Στη  διαδικτυακή έκθεση από την Ινδία Στα πλαίσια της ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ  ( φωτογραφίες )

22 συμμετοχές από όλο τον κόσμο

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ PRABHINDER LALL Το Coronavirus COVID -19, επηρεάζει 212 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το κλείδωμα Coronavirus έχει περιορίσει όλους εμάς μέσα στα σπίτια μας για την ασφάλειά μας έναντι της ασθένειας. Με ώρες ελεύθερου χρόνου στο χέρι, οι άνθρωποι απελευθερώνουν τις δημιουργικές τους πλευρές και εργάζονται σε καμβά και χαρτιά, τραγουδούν, χορεύουν, μαγειρεύουν και κάνουν φωτογραφία.

Τα χρώματα προσφέρουν ελπίδα και βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, της θαμπής και της πλήξης που συνδέονται με το κλείδωμα.

Με πινέλα και χρώματα, οι καλλιτέχνες όχι μόνο αντιμετωπίζουν τους φόβους τους, αλλά και δίνουν ελπίδα σε άλλους να πολεμήσουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες, καθώς και την πανδημία που έχει προκαλέσει μεγάλο άγχος και ανασφάλεια στο μυαλό σχεδόν όλων.

Η Διεθνής Online Art Exhibition θα διοργανωθεί από το Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2020. Είκοσι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν σε αυτήν την Έκθεση Lockdown.

Οι πίνακες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την έκθεση δίνουν ελπίδα και προσφέρουν γαλήνη στα χρώματα και τα θέματα στα οποία έχουν δουλέψει οι καλλιτέχνες. Ελπίζω και προσεύχομαι για το καλύτερο της σωματικής και ψυχικής υγείας για όλους. Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς και εμπλέξτε τον εαυτό σας σε δημιουργικές αναζητήσεις και επιδιώξτε πάθη που αφήσατε πίσω κάπου στη ζωή σας. PRABHINDER LALL (Διεθνής επιμελήτρια) ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ONLINE

από το
“Prananath Autonomous College khordha ”

Top
Enable Notifications OK No thanks