-
Αρχική > Απόψεις > Η κυβέρνηση καλείται να λύσει  τον Γόρδιο δεσμό της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης  (Δώρα Κωτσοπούλου )

Η κυβέρνηση καλείται να λύσει  τον Γόρδιο δεσμό της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης  (Δώρα Κωτσοπούλου )

Πολλές είναι οι αλλαγές που  επέφερε η  πανδημία και η οικονομική κρίση στην χώρα μας , μεταβάλλοντας άρδην τα δεδομένα και ανατρέποντας καταστάσεις σε όλους τους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

  Μέσα σε μια κοινωνία που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο σε μια άνευ προηγούμενου πανδημίας ,οικονομικής κρίσης και  κρίση αξιών  η κυβέρνηση  καλείται να λύσει  τον Γόρδιο δεσμό. Καλείται να απαλλάξει την χώρα  από τα δεινά της πανδημίας  και των χρόνιων  οικονομικών προβλημάτων λόγο των μνημονίων  τα οποία έχουν οδηγήσει τους πολίτες στην εξαθλίωση. 

  Η Χώρα  την δεδομένη χρονική στιγμή  έπειτα από  10   χρόνια  σκληρότατης λιτότητας που πλήρωσαν κυρίως οι μη έχοντες βρίσκεται στην  άκρη του γκρεμού ωστόσο πληθαίνουν οι φωνές, που ζητούν  επίμονα να αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα μας. Ωστόσο, η απαισιοδοξία είναι διάχυτη πλέον, καθώς τα σύννεφα μαζεύονται πάνω από την ελληνική οικονομία και πολλοί φοβούνται ότι  ο χειμώνας που έρχεται θα είναι από τους δυσκολότερους των τελευταίων χρόνων  και οι πολίτες θα βρεθούν σε πολύ δεινή κατάσταση καθότι  των μεγάλων προβλημάτων που βίωσαν λόγω κορονοιού.

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από φαινόμενα έντονης αμφισβήτησης .αξιών και θεσμών.Η αμφισβήτηση αυτή επιδεινώθηκε από την δεινή κοινωνική, οικονομική και συναισθηματική κατάσταση που βιώνει σήμερα η πλειονότητα των Ελλήνων, ο μέσος Έλληνας και από τη συνειδητοποίηση  αν θέλετε για την ανισότητα, την ατιμωρησία, την αδικία που θεωρούν οι πολίτες πως υφίστανται στην ελληνική κοινωνία και την ελληνική πραγματικότητα.

Η «κλεψύδρα» του χρόνου της υπομονής των ελλήνων έχει εξαντληθεί και τίθεται πλέον η  ανάγκη αποσαφήνισης του θολού τοπίου που επικρατεί.

Top
Enable Notifications OK No thanks