-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά : χρειάζεται απεγνωσμένα ένα σχέδιο σωτηρίας (Δώρα Κωτσοπούλου )

Καστοριά : χρειάζεται απεγνωσμένα ένα σχέδιο σωτηρίας (Δώρα Κωτσοπούλου )

Μια σειρά από ατυχείς στιγμές αλλά και λάθους χειρισμούς, που κάποτε θα πρέπει γενναία, κατάματα και με ειλικρίνεια να τις αναγνωρίσουμε και αντιμετωπίσουμε για να μην επαναληφθούν στο μέλλον, η Καστοριά  βρίσκεται αυτό τον καιρό στο μάτι του κυκλώνα.

Η Μεγάλη κρίση που αντιμετώπιζε  η γουνοποιοία  το κύριο επάγγελμα των Kαστοριανών που τόσα χρόνια στήριξε πολλές οικογένειες πνέει τα λοίσθια .

Στο κάδρο των δυσάρεστων εξελίξεων  έρχεται να προστεθεί και μάλιστα  με τον χειρότερο τρόπο η πανδημία που εξαπλώνεται παγκοσμίως  και φυσικά δεν άφησαν και αλώβητο  και τον τόπο μας , όλα αυτά  βρήκαν δυστυχώς το κατάλληλο έδαφος στην περιοχή μας για να ευδοκιμήσουν στην αρνητική και διψασμένη για άσχημες εξελίξεις ειδησεογραφία. Έτσι, ο τόπος μας βρίσκεται πλέον σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του, αν όχι την τραγικότερη, και χρειάζεται απεγνωσμένα ένα σχέδιο σωτηρίας.

Ένα σχέδιο σωτηρίας που να μπορεί να δώσει λύση στα σύνθετα προβλήματα υποβάθμισης της περιοχής μας, πρωτίστως τα οικονομικά και αναπτυξιακά, αλλά επίσης και ταυτόχρονα τα κοινωνικά, υγείας και ποιότητας ζωής.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks