-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > ΙΝ. Αγιου Νικάνορα : Ας βάλουμε τη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο και ας βγάλουμε την “μάσκα” από την  ψυχή μας (φωτογραφίες )

ΙΝ. Αγιου Νικάνορα : Ας βάλουμε τη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο και ας βγάλουμε την “μάσκα” από την  ψυχή μας (φωτογραφίες )

Καθώς ολόκληρη η ανθρωπότητα  βιώνει νέες συνθήκες διαβίωσης και έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας από τον φονικό κορωνοϊό,

ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, αποφάσισε να διανείμει δωρεάν μάσκες στους Ενορίτες του, με σκοπό τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας υγείας και με στόχο την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οφείλουμε και είναι χρέος μας να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας, που ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, ασθενείς κ.λ.π.).

Ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει  να λησμονήσουμε πως, όχι μόνο ερχόμενοι στον Ιερό Ναό, για να λειτουργηθούμε και να μεταλάβουμε των Αχράντων Μυστηρίων, αλλά και σ΄ όλη μας την ζωή,  είναι χρέος μας να αποβάλλουμε τις μάσκες εκείνες και τα προσωπεία, που κρύβουν την αλήθεια και τον πραγματικό μας χαρακτήρα.

Ας δεχτούμε, λοιπόν, τις μάσκες προστασίας για να διαφυλάξουμε τη δική μας υγεία, της οικογενείας μας και όλων των συνανθρώπων μας, και ας αρνηθούμε να ενδυθούμε τις μάσκες εκείνες, που βλάπτουν την ψυχική μας υγεία και τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο και τον σταυρωθέντα  Χριστό.

 

Εκ του Ιερού Ναού

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks