-
Αρχική > Ελλάδα > Καταλήψεις στα σχολεία: Συνέχιση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι μαθητές

Καταλήψεις στα σχολεία: Συνέχιση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι μαθητές

Oι μαθητές καλούν τους εκπαιδευτικούς να μην προχωρήσουν στην εφαρμογή του μέτρου της τηλεκπαίδευσης – Οι κινητοποιήσεις από την ΟΛΜΕ

Στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv, η συνέλευση της συντονιστής επιτροπής των μαθητών της Αθήνας, αποφάσισε ότι θα συνεχιστούν οι καταλήψεις στα σχολεία. Μάλιστα οι μαθητές καλούν τους εκπαιδευτικούς να μην προχωρήσουν στην εφαρμογή του μέτρου των απουσιών κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης.

Οι μαθητές εξέλεξαν τη νέα Συντονιστική Επιτροπή και το πρόγραμμα δράσης το οποίο μεταξύ άλλων- Τη Δευτέρα να γίνουν παντού Γενικές Συνελεύσεις σχολείων και συνεδριάσεις των Συντονιστικών Επιτροπών στους δήμους για να αποφασίσουν συλλογικά οι μαθητές τη συνέχεια του αγώνα.

  1. – Συνάντηση μέσω zoom με Συντονιστικές Επιτροπές σε όλη την Ελλάδα.
  2. Συγκέντρωση την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 10.00 στο μετρό Αμπελοκήπων, με τους μαθητές να δηλώνουν «είναι αυτονόητο ότι θα κλείσουμε τα σχολεία μας και θα συμμετέχουμε στη διαδήλωση μαζί με όλο το λαό για να μπουν οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής στη φυλακή».

ΕΘΝΟΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks