Πεντανόστιμο και εύκολο
Βράζω 10 λεπτά το χυλοπιτάκι. Βάζω σε μια πιατέλα μυτζήθρα τριμμένη και ρίχνω μία στρώση χυλοπιτάκι βρασμένο. Ρίχνω μυτζήθρα και άλλη μία στρώση χυλοπιτάκι. Τελειώνω με μυτζήθρα και το καίω το φαγάκι με καυτό λάδι ή βούτυρο. Το καίω σιγά σιγά με ένα κουτάλι και μέσα στο καυτό λάδι ρίχνω μία χουφτίτσα μυτζήθρα. Αυτή ροδίζει και όταν τη ρίχνω με το λαδάκι δίνει ιδιαίτερη νοστιμιά. Το λάδι μην το λυπηθείτε και βάλετε λιγάκι γιατί η μυτζήθρα το πίνει και χυλώνει.
Άντε χρυσοχέρες μου φτιάξτε το και από την άλλη Δευτέρα η δίαιτα. 52 Δευτέρες έχει ο χρόνος, δεν θα βρούμε κι εμείς μία;
Φαιη Λατιφη