-
Αρχική > Αθλητικά > Αγγλική νίκη του ΓΠΟ Καστοριάς 4-7 στο φιλικό με τον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας – 4 γκολ η Τζιάρα και χατ τρικ η Μπασούρη!

Αγγλική νίκη του ΓΠΟ Καστοριάς 4-7 στο φιλικό με τον Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας – 4 γκολ η Τζιάρα και χατ τρικ η Μπασούρη!

Άρωμα Αγγλίας στο ενδιαφέρον φιλικό ματς που διεξήχθη σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας, μεταξύ των ομάδων Αγρ. Αστέρα Αγ. Βαρβάρας – ΓΠΟ Καστοριάς.

Οι δύο ομάδες – οι οποίες φέτος θα βρεθούν αντίπαλες στην παρθενική τους συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας – πρόσφεραν γκολ και θέαμα και το τελικό 4-7, αντικατοπτρίζει απόλυτα την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τα δύο κανόνια της Καστοριάς είχαν την τιμητική τους στο σημερινό φιλικό ματς, με την Νικόλ Τζιάρα να… ξεσπάει σκοράροντας – για πρώτη φορά στα φετινά φιλικά ματς – 4 φορές, ενώ η Μαρία Μπασούρη πέτυχε για δεύτερο σερί ματς χατ-τρικ.

Την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου- εκτός απροόπτου – ο ΓΠΟ Καστοριάς θα δώσει το τελευταίο φιλικό ματς εντός έδρας, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος που ορίστηκε για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου η κλήρωση του πρωταθλήματος

Στο μεταξύ η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της στο Γουδή, η κλήρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου γυναικών!
sentranews.gr

Top
Enable Notifications OK No thanks